Domoinvest d.o.o. Sarajevo

Vrazova 8, 71 000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina

info@domoinvest.ba

T. +387 33 565 175
F. +387 33 565 174

Uvjeti korištenja

Pristupanjem Domoinvest web stranici i njenim korištenjem slažete se sa sljedećim odredbama i uvjetima. Ako se ne slažete s uvjetima, ne savjetujemo vam upotrebu stranice.

Ova web stranice – sadržaj, izbor i raspored sadržaja svake pojedinačne stranice, kao i podaci ili drugi materijali dostupni preko stranice, u potpunosti su u vlasništvu Domoinvesta. © 2014 Domoinvest. Sva prava zadržana.

Sadržaje objavljene na Domoinvest stranici dozvoljeno je pregledavati i reproducirati za vlastite potrebe, nije dozvoljeno mijenjati ih, prepisivati, ponovno objavljivati te širiti ni u komercijalne ni u nekomercijalne namjene bez jasno određenog prethodnog pismenog dopuštenja.

Za svaku drugu vrstu upotrebe, komercijalnu ili nekomercijalnu, dužni ste pismeno se obratiti Domoinvestu za dozvolu: info@domoinvest.ba.

U slučaju dozvoljene upotrebe sadržaja moraju se sačuvati sve oznake autorskih prava i prava industrijskog vlasništva te druge obavijesti i upozorenja.

Trudimo se osigurati tačne i provjerene podatke na stranici, ali korisnike ipak upozoravamo da su tekstovi informativnog značaja.

Ne garantiramo i ne preuzimamo odgovornost za materijal kreiran ili objavljen od trećih osoba povezanih s Domoinvest web stranicom.

Domoinvest zadržava pravo da revidira web stranicu ili ukine pristup do nje u bilo kojem trenutku. Domoinvest ili bilo ko od uposlenih nije odgovoran za bilo kakve direktne, indirektne, posebne, slučajne ili posljedične štetne posljedice upotrebe ili nemogućnosti upotrebe ove stranice.

Domoinvest zadržava pravo izmjene ove pravne obavijesti.