Blog

Šesti Business café: kako pobijediti najteže životne izazove i ostvariti uspjeh

17. 12. 2014.

Agencija Global Market Solutions s ponosom najavljuje šesti Business café, posljednji u 2014. godini. Ovaj događaj čiji je cilj promocija uspješnih bosanskohercegovačkih poslovnih priča i poslovno umrežavanje poduzetnika i menadžera bit će održan u utorak, 23.12.2014. godine u Atrium sali hotela Europe s početkom u 18:00 sati. Ponosni partner Business caféa od prvog, koji je održan 18.12.2013. godine do posljednjeg ovogodišnjeg je Domoinvest Sarajevo.

Na šestom Business caféu gosti će imati priliku čuti nevjerovatnu životnu i poslovnu priču gospodina Fahrudina Ćatovića. Gospodin Ćatović je osnivačvodećeg poslovnog portala u Bosni i Hercegovini – eKapija.ba, koji obezbjeđuje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 230.000 pravnih subjekata, te koji pored osnovnih podataka, nudi i informacije o finansijskim pokazateljima za kompanije iz BiH.

Dodatni značaj poslovnom uspjehu gospodina Ćatovića daje njegova životna priča. Kada je počeo rat u Bosni i Hercegovini imao je svega 14 godina, ali se želio boriti za svoju domovinu stoga je pristupio Armiji BiH. Do petnaeste godine života preživio je pet ranjavanja i dvije kliničke smrti, a u posljednjem ranjavanju izgubio je obje noge. Uprkos životnim preprekama Fahrudin Ćatović nije posustao; zasnovao je porodicu, osnovao vodeći poslovni portal, a u slobodno vrijeme uspješno se bavi raznim sportovima.

Sigurni smo da će ova priča biti inspiracija svima koji posjete Business café i da će prisutne motivirati da istraju u svojim odlukama i hrabro idu ka postavljenom cilju.

Ulaz na šesti Business café je slobodan uz obaveznu prijavu dolaska zbog ograničenog broja mjesta. Zainteresirani mogu poslati svoje prijave na e-mail: info@gms.ba.

Medijski pokrovitelji: RSG radio, Antena Sarajevo, Oslobođenje, Novo vrijeme, eKapija, Klix.

Ponosni partner Business caféa od prvog, koji je održan 18.12.2013. godine do posljednjeg ovogodišnjeg je Domoinvest Sarajevo.