Projekat

Pino Residence

20. 08. 2018.

Pino Residence je objekat spratnosti Sut+P+3, te je primarno okrenut prema moru gdje svaki apartman ima terasu sa magičnim pogledom na otvoreno more. Sve apartmanske jedinice raspolažu prostranim lođama, kuhinjom, mokrim čvorom te prostorima za boravak.U suterenskoj etaži je prostor za parkiranje (4 garažnih mjesta), dok su prizemlje i spratovi koncipirani kao apartmanske jedinice standardne površine od 32 – 95 m2. Predviđena su još i 4 vanjska parking mjesta uz objekat.Ulaz u objekat je sa sjeverne strane. Sve etaže su, pored prostranog stepeništa, povezane liftom sa suternom, odnosno garažnim mjestima.

Konstukcija objekta je u vidu skeletnog konstruktivnog sistema kojeg čine AB stubovi, AB ploče i vertikalni i horizontalni AB serklaži. Fasadni i pregradni zidovi su od opečnih blokova, krov je u vidu krovne terase.Fasadu objekta čine kvalitetni termoizalacioni materijali kombinovane debljine 5cm. Fasadni otvori su od kvalitetnih PVC i ALU profila ostakljeni dvoslojnim termo staklom.Unutrašnji zidovi su malterisani, gletovani i završno bojeni poludisperzivnim bojama. Unutrašnja stolarija je drvena, od sačastog jezgra, obostrano obložena MDF pločama te lakirana u tonu po izboru projektanta. Ulazna vrata su protuprovalna, u dekoru po izboru projektanta. Predviđena je keramika I klase na podovima u svim prostorijama.

Instalacije vodovoda i kanalizacije su izvedene uz primjenu kvalitetne opreme i ostalih potrebnih uslova.Svaki apartman ima razvedene kablovske, telefonske i internet instalacije.Podno grijanje je razvedeno cijelom površinom u svim apartmanskim jedinicama sa wi-fi termostatima, dok je hlađenje svih apartmanskih jedinica predviđeno je putem inverter klima uređaja (mogućnost grijanja tokom zimskih mjeseci).

Dodatnu sigurnost grijanja  osiguravaju i električni konvektori.

Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate na:
Mob: + 387 62 882 000
E-mail: prodaja@domoinvest.ba

Za detaljnije informacije o ponudi stanova klikni OVDJE

Pino Residence se nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji Pinješ u centru Ulcinja, nedaleko od centralne gradske plaže – među stanovnicima poznatijom kao "Mala plaža", a od "Ženske plaže" udaljen je samo 200 m. Pristup objektu je obezbjeđen sa dvije strane.