Projekat

Internacionalni koledž

01. 06. 2013.

Projekat: Internacionalni koledž
Namjena: Obrazovna institucija
Veličina: 5500 m2
Opis usluge: Projektovanje, izvođenje radova i nadzor

Godina: 2013.

Internacionalni koledž smješten je u naselju Sokolović kolonija i dio je kompleksa Bosna Sema institucija. Kapacitet ove škole je cca 400 učenika, ukupne površine cca 5.500m2. Škola sadrži 18 učionica opšte/razredne namjene, te zasebne učionice za fiziku, hemiju, muzičko, likovno, informatiku i sl. Pored ovih osnovnih sadržaja, tu su administrativni sadržaji: kancelarije, računovodstvo, trpezarija, kantina, sala za sastanke, prostorije za druženje, biblioteka, multimedijalna sala, sanitarije i servisni sadržaji. Na potkrovlju su predviđena 4 apartmana sa zasebnim kupatilima, te 9 spavaonica sa zajedničkim kupatilima.

U tehničkom smislu objekat je formiran tako da do kraja definiše prostor u kojem se nalazi a da ne naruši izgled okruženja u kojem se nalazi.

Kombinacija punih i staklenih ploha daju objektu jednu notu prozraćnosti te ga identifikuje kao školski objekat.

Internacionalni koledž smješten je u naselju Sokolović kolonija i dio je kompleksa Bosna Sema institucija. Kapacitet ove škole je cca 400 učenika, ukupne površine cca 5.500m2. Škola sadrži 18 učionica opšte/razredne namjene, te zasebne učionice za fiziku, hemiju, muzičko, likovno, informatiku i sl. Pored ovih osnovnih sadržaja, tu su administrativni sadržaji. Na potkrovlju su predviđena 4 apartmana sa zasebnim kupatilima, te 9 spavaonica sa zajedničkim kupatilima.