Objekat

Provansa Dobrinja

15. 11. 2014.

Projekat: Provansa Dobrinja

Namjena: Stambeni objekat

Veličina: 4000 m

Opis usluge: Projektovanje, izvođenje radova i nadzor

Godina: 2014.

U oktobru 2014. godine Domoinvest je otpočeo radove na svojoj novoj stambenoj zgradi Provansa Dobrinja. Provansa Dobrinja će biti druga stambena zgrada nakon one na Stupu, izgrađene 2011. godine. Projekat je vrijedan 6 miliona KM, a završetak radova se planira za maj 2015. godine kada će stanari moći useliti u svoje nove domove.

Objekat Provansa Dobrinja predstavlja spoj modernog dizajna, kvalitetne gradnje i velike energetske učinkovitosti te kao takav je idealno mjesto za život modernog čovjeka. Veličina objekta je oko4500 m2 i njegova spratnost je P+4, a sačinjavaju ga stanovi veličine od 30 – 90 m2  koje karakterizira maksimalna iskorištenost prostora. U suterenu se nalaze garažna mjesta i ostave kojima se može pristupiti liftom i unutrašnjim step- eništem, dok je iza objekta veliki privatni i ograđeni parking prostor. U prizemlju stambenog objekta su planirani stanovi koji će sadržavati i izlaz u baštu, a u nastavku, tri karakteristične etaže će sadržavati 13 stambenih jedinica. Mansardna etaža sadrži 12 stambenih jedinica koje konceptualno odlično nadopunjuju stambeni objekat.

Do svake stambene jedinice se dolazi preko zajedničkih prostora: stepeništa, liftova i hodnika. Unutar objekta se nalazi požarno stepenište koje zadovoljava sve normative i propise o evakuaciji, a pristupačno je svim stanarima. Lokacija objekta pruža mir i privatnost stanarima, a u isto vrijeme blizina javnog saobraćaja, glavne saobraćajnice, autoputa i aerodroma ga čini lahko pristupačnim i dobro povezanim s centrom Sarajeva, ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini, ali i ostatkom svijeta. Stambeni objekat se nalazi u ulici Habibe Stočević bb u naselju Dobrinja. U neposrednoj blizini stambenog objekta nalaze se tržni centar, zelena pijaca, dvije osnovne i dvije srednje škole, sala za rekreaciju i drugi urbani sadržaji. Na južnoj strani se nalazi aerodrom udaljen jedan km, a u blizini su i svi glavni saobraćajni pravci prema Jadranskom moru, Ski centru Bjelašnica, uključujući sarajevsku zaobilaznicu i Autoput A1.

Stanovi se nalaze u pretprodaji po cijeni od 1999,00 KM/m2.

Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona 033/ 565-155, 062/ 882-000 i putem e-mail adrese prodaja@domoinvest.ba.

Lokacija

Stanovi

Broj soba
od
do
Kvadratura
od
do
Cijena
od
do
KM