Misija

Misija kompanije jeste pružiti najbolju uslugu investitoru u skladu s vremenskim ograničenjima, ekološkim principima i posljednjim svjetskim trendovima u oblasti arhitekture i inženjeringa.

Kvalitet i sigurnost za naše klijente su naš cilj

Cilj kompanije jeste stvoriti trajne vrijednosti osiguravajući dugoročnu kvalitetu i sigurnost za klijente, solidnu investiciju i atraktivno radno mjesto za suradnike. Domoinvest ozbiljno shvata društvene odgovornosti i usmjerava svoje djelovanje ka ekonomskim, socijalnim i ekološkim aspektima.

Održivi razvoj ključ je za budućnost

Cilj Domoinvesta jeste održiv razvoj i svoje djelovanje već desetljećima usmjerava prema ekonomskim, socijalnim i ekološkim kriterijima da bi u skladu s čovjekom i prirodom bili dugoročno uspješni. Domoinvest je posebnu pažnju posvetio solarnoj energiji koja će u budućnosti biti vrlo važna kao oblik čiste, obnovljive energije. Prema predviđanjima stručnjaka, do 2040. godine 50% svjetske energije dolazit će iz obnovljivih izvora.

Vizija

Domoinvest teži da bude inovativna kompanija, fokusirana na ispunjavanje želja, zahtjeva i koristi investitora, klijenata i šire javnosti. Domoinvest oblikuje budućnost u oblasti arhitekture i inženjeringa kreirajući vrijednosti i prilike.

Kompanija želi biti domaći lider u kreiranju i razvoju najnaprednijih rješenja u skladu s visokom tehnologijom za poslovne subjekte, kao i za potrebe kompanije. Želja Domoinvesta jeste doprinijeti uspjehu i zadovoljstvu klijenata preko poboljšanja kvaliteta sopstvenog poslovanja, a svojim uposlenicima i partnerima omogućiti dodatnu vrijednost.

Za potrebe korisnika usluga, proizvoda, zaposlenika, investitora, partnera i šire javnosti, Domoinvest usmjerava svoje snage ka kreiranju stambenih i poslovnih objekata koji su u skladu s ekonomskim, ekološkim i socijalnim potrebama društva.